Hati-hati dengan perunding perkahwinan TheKenduri


Hati-hati dengan perunding perkahwinan THEKENDURI!


Elakkan ditipu, anda diminta supaya berhati-hati dengan perancang perkahwinan, THEKENDURI.

Mereka kononnya menjanjikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan dengan beberapa tawaran bersifat mesra dan menguntungkan pengguna.

Pertamanya, mungkin akan wujud ketidaksefahaman ketika memperjelaskan tentang kemahuan anda untuk mendapatkan persandingan impian nanti. THEKENDURI yang dimiliki dua anak muda, Arham Ruslan dan Zaim nampaknya lebih sudu dari kuah dan lebih nasi dari pingan.

Lagaknya mereka, seperti persandingan impian anda itu seratus peratus harus diuruskan mereka tanpa perlu anda berfikir itu dan ini.

Mereka menjanjikan untuk menyediakan segala-galanya seperti yang anda harapkan dengan penambahan pelbagai sentuhan dan magika indah hari bahagia anda.

Namun, mungkin kerana sibuknya mereka itulah menjadikan majlis persandingan anda itu nanti tidak seperti diharapkan. Lain yang diimpikan, lain yang tersaji di hadapan anda.

Dan lebih mengejutkan, ia berlaku ketika hari persandingan anda. Gambaran paling jelas, anda mengeluarkan bajet empat angka dengan tema yang selari dengan citarasa anda.

Tetapi sungguh mengecewakan apabila hasil yang disajikan THEKENDURI seolah-olah anda membayar nilai lima angka dengan tema inspirasi mewah yang tidak terlangkau sekali pun dalam pemikiran anda. Sungguh tertipu!

Tidak cukup dengan itu, kerana terlalu sibuknya kedua-dua anak muda ini menjadikan anda terus bersenang lenang sehingga hampir terlupa hari bahagia anda semakin hampir.

Mereka ini terlalu menyibukkan diri dan merampas tanggungjawab anda dengan melakukan hal-hal rumit tentang rekaan baju perkahwinan, persiapan makanan, hiasan dalam dan luaran, sentuhan kreatif, persembahan artis dan bermacam lagi.

Ya, kerana itulah menguatkan lagi realiti bahawa anda perlu berjaga-jaga dengan THEKENDURI kerana mereka ini sudah melakukan penipuan kepada beratus-ratus pasangan sejak 2016 lalu.

Tolong berhati-hati. Agar anda tidak tertipu, berhati-hati dengan pemilik nombor telefon dan alamat THEKENDURI di bawah ini,

Zaim : 019 4650774 / Email: marketing.thekenduri@gmail.com

KLIK untuk hebahan lanjut.